Mats Paulsen lurte her Bjarg-forsvaret si offsidefella, og sat inn Halsnøy sitt fjerde mål for dagen.

Målfest då Halsnøy tapte

Halsnøy og Bjarg 2 gav publikum ein kamp utanom det vanlege då dei sundag spelte 6-7 på Halsnøy stadion.

Etter berre seks minuttar opna Bjarg det som skulle bli ein målfest av ein fotballkamp. Halsnøy, og Eirik Steinsbø, følgde opp minuttet etter. Og slikt fortsette det. Steinsbø stanga heimelaget i leiinga etter 17 minutt, før Bjarg reduserte fem minuttar seinare.

Halsnøy låg kompakt og spelte direkte opp mot Eirik Steinsbø store deler av omgangen, veteranen vant det som var av duellar, men medspelarane sleit med å få tak i andre ballen. Bjarg fekk sine moglegheita på overgangar og straffa Halsnøy på nettopp det like før halvtid.

Artikkelen held fram under annonsen.

I andre omgang fortsette galskapen. På det meste leda Bjarg heile 6-3, men Halsnøy kjempa seg heroisk tilbake i kampen og skapte spanande sluttminutt for dei frammøtte. Men blåtrøyene frå basarholmen måtte gå poenglause av banen, til tross for å ha scora heile seks mål.

Fyldigare kampreferat og kampfakta får du i tysdagens Grenda.