Roger Blokhus Ekeland må operera. Her frå dagen han signerte leigeavtalen med Eigersunds, ein leigeavtale som strekte seg ut vårsesongen. (Arkivfoto)

Roger Ekeland er klar for ny klubb

Roger Blokhus Ekeland er lånt ut til 2. divisjonslaget Egersunds fram til sommaren.

– Det var ein spanande moglegheit som dukka opp. Og eg og Bengt var einige om at det var for alle partar. Det handlar jo i all hovudsak om at eg har lyst til å spela fotball kvar veka. Så får vi håpa at eg kan gjera sakene mine godt fram til sommaren, eg ser i alle fall positivt på det og gler meg til sesongstart, seier Roger til Grenda.

Artikkelen held fram under annonsen.

Han signerte papira med Egersunds (EIK) torsdag i førre veke, og har allereie begynt å trena med sine nye lagkameratar.

– Det er jo alltid spanande med eit nytt miljø, men eg kjenner nokon av dei frå før og har blitt tatt godt i mot av resten, så det har gått veldig bra, seier målgarantisten som scora 10 mål på 10 kampar for Sandnes Ulf 2 førre sesong.

 

Pendlar

Han blir buande i Sandnes og skal pendla med tog til treningane i Egersund.

– Toget tek 50 minutt, men det har gått veldig bra så langt. Så har vi fri på onsdagane, så då blir eg igjen i Sandnes og trener med dei, seier Roger.

For etter at låneopphaldet på tre og ein halv månad gått ut, så er målet å venda tilbake til dei lyseblå og kjempa om ein plass i laget der. Men fyrst håpar han å bidra til at EIK får ein god sesong i 2. divisjon.

– Det blir lokaloppgjer mot Bryne og Vidar, samt kampar mot Vard og Hødd. Så eg er veldig klar til sesongstart i midten av april, seier Roger.

Artikkelen held fram under annonsen.

Sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan, er strålande fornøgd med å ha sikra seg signaturen til angrepsspelaren frå Sandvoll.

– Roger Ekeland er ein naturleg målscorar med bra tempo i kroppen og eit potensiale vi trur vil visa igjen her hos oss. Hans spelestil passar godt inn hos oss, seier Bijan til klubben si heimeside.

EIK serieopnar borte mot Vålerenga 2 søndag 15. april.