Synne Eide Bjørnebøle (t.v.) står med åtte mål for Stord i 3. divisjon i år. Kristine Lygre har notert seg for fire fulltreffarar, og er også nominert som kandidat til årets spelar i 3. divisjon i Hordaland. I midten er trenar Øyvind Mellemstrand, med bøttevis av kampar for aldersbestemte landslag, Viking og FK Haugesund på merittlista, ei liste som også inneheld banens beste-premie frå ein europacupcamp på Camp Nou i 1992. (Foto: Rune K. Pedersen)

Rykka opp til 2. divisjon

Halsnøyjentene Synne Eide Bjørnebøle og Kristine Lygre har vore sentrale på Stord-laget som no har sikra opprykk til 2. divisjon.

Det er over tre veker sidan Stord sikra seriemeisterskapet i 3. divisjon for damer. Måndag fekk dei i tillegg melding om at opprykket til 2. divisjon er klart, då laget som vann 3. div i Sogn og Fjordane, Studentspretten, takka nei til å spela kvalifisering. Avgjersla til Studentspretten var også med på å sikra Rosendal/Trio sin 4. divisjonskontrakt.

Artikkelen held fram under annonsen.

Dei to Halsnøy-jentene Synne Eide Bjørnebøle og Kristine Lygre har vore sentrale på Stord-laget denne sesongen. I tillegg til å bli seriemeister har dei også ein triumf i J19-klassen i Norway Cup å sjå attende på denne sesongen. Kristine er i tillegg nominert som ein av tre kandidatar til å bli årets spelar i 3. divisjon i Hordaland.