Johnny Furdal kom ikkje innpå då Viking tapte 2-1 heime mot Odd søndag. (Arkivfoto)

Spektakulær scoring av Johnny

Corner er mål, i alle fall når Johnny Furdal tek han.

Det var i alle fall tilfelle då Viking slo Jerv 3-2 i ein treningskamp søndag. For då stadionuret på SR-Bank Arena viste 0-1 til Djerv i kampens 25. minutt, gjekk Viking sin omvikdeling ut for å slå eit hjørnespark.

Artikkelen held fram under annonsen.

Den elegante midtbanespelaren, med nummer 15 på trøya, såg ingen anna råd enn å prøva seg sjølv. Og det fungerte. På spektakulært vis skrudde han corneren direkte i mål, og sørga samstundes for balanse i rekneskapen for heimelaget. Ti minutt seinare gjekk Viking opp i 2-1 ved Harald Nilsen Tangen, som har røter i Uskedalen. Djerv utlikna fem minutt etter sidebyte, før Ibrahimaj sette inn vinnarmålet for Viking eit kvarter før slutt.